Hersentrauma na val

Wanneer u het slachtoffer bent geworden van een hersentrauma na val door toedoen van een ander dan heeft u waarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Onze hersenletselspecialisten onderzoeken graag of u recht heeft op een schadevergoeding.

Wij berekenen en claimen vervolgens helemaal gratis uw schadevergoeding. Als wij kunnen bewijzen dat de tegenpartij verantwoordelijk is voor uw hersentrauma, worden alle kosten betaald door de aansprakelijke partij. Mochten wij toch niet kunnen aantonen dat de andere partij aansprakelijk is, dan zijn alle juridische kosten voor ons.

Schadeclaim hersentrauma laten berekenen door Van der Toorn Personenschade

 • Kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met onze hersenletselspecialisten
 • U kunt zich richten op uw revalidatie, wij regelen al het papierwerk
 • Test binnen 1 minuut of u in aanmerking komt voor een schadeclaim
 • Gratis rechtshulp: de verantwoordelijke partij betaalt alle kosten
 • Groot team van deskundige specialisten die alles weten op het gebied van hersentrauma en hersenletsel

 

Vul onze letselschadetest in en kom er binnen 1 minuut achter of u in aanmerking komt voor een letselschadevergoeding. Uiteraard kunt u ook een kosteloos adviesgesprek aanvragen via 0318 470 021. 

 

Meer informatie over hersentrauma na val

Claim kosteloos uw schadevergoeding bij een hersentrauma na een ongeval

Een hersenletselschadevergoeding bestaat uit materiele en immateriële schade. Daardoor is het vaststellen van de exacte vergoeding een gecompliceerde zaak. De hersenletselspecialisten van Van Der Toorn Personenschade hebben zeer veel ervaring met het claimen van smartengeld bij een hersentrauma na een val of ongeval.

Wij bieden onze rechtshulp volledig gratis aan. Dit doen wij omdat wanneer bewezen is dat de tegenpartij schuldig is, zij alle kosten – en dus ook de juridische kosten – moeten betalen. Laat onze specialisten daarom direct uw schadevergoeding claimen.

 

Stappenplan letselschadevergoeding claimen bij een hersentrauma

Wanneer wij uw letselschade claimen werken wij met een 5-stappenplan. Op deze manier brengen wij in kaart wie er verantwoordelijk is voor uw hersentrauma en zorgen we ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

01.
Wij starten met het uitzoeken of er een partij is die wij aansprakelijk kunnen stellen voor uw hersentrauma
02.
Wanneer wij weten of er een partij is die verantwoordelijk is voor uw hersentrauma dan zoeken wij uit welke partij dat is zodat wij de materiele en immateriële schade die u heeft opgelopen kunnen verhalen.
03.
Om meer informatie over uw hersenletsel te krijgen vragen wij uw medische gegevens op uw huisarts, uw werkgever, het ziekenhuis, de politie en uw verzekeringsmaatschappij.
04.
Om een goed en onafhankelijk advies te krijgen over uw hersenletsel schakelen we de hulp in van een medisch adviseur die onpartijdig optreedt.
05.
Wij berekenen uw smartengeld en claimen uw schadevergoeding vervolgens bij de partij die aansprakelijk is voor de hersentrauma die u heeft opgelopen na het ongeval.

Wij zorgen het contact met alle partijen zodat u zich volledig kunt richten op uw revalidatie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om het papierwerk en de financiële afwikkeling hiervan.

Wat is een hersentrauma

Een hersentrauma kan worden veroorzaakt doordat er druk of kracht wordt uitgeoefend op het schedel. Hierdoor raken de hersen gekwetst. Dit is vaak het geval bij een ongeval of wanneer er iets op het hoofd valt. In Nederland zijn er jaarlijks 80.000 mensen die een traumatisch hersenletsel oplopen. De gevolgen van een hersentrauma hebben een flinke impact op het leven van de slachtoffers en hun omgeving.

Kenmerken van een hersentrauma

Bij een hersenkneuzing – een vrij ernstige vorm van traumatisch hersenletsel – is het hersenweefsel beschadigd geraakt. De kans op volledig herstel is aanwezig maar verschilt per persoon. Er zijn gevallen bekend waarbij iemand volledig herstelt maar het komt ook voor dat iemand zijn leven lang last blijft houden van de hersentrauma.

Problemen die optreden bij een hersentrauma na een ongeval zijn onder andere:

 • Emotionele problemen
 • Fysieke problemen
 • Verandering van persoonlijkheid
 • Motorieke problemen
 • Psycho-sociale problemen
 • Cognitieve stoornissen
 • PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis)

Cognitieve stoornissen bij een hersentrauma na een val

Een hersentrauma kan verder gaan dan alleen emotionele en fysieke problemen. Ook stoornissen op het gebied van taal, geheugen, kennis en bewustzijn. Bij slachtoffers van een hersentrauma treden onder andere de volgende stoornissen op:

 • Aangetast intellectueel vermogen
 • Mentale traagheid
 • Problemen met aandacht en concentreren
 • Geheugenverlies
 • Moeite met oriënteren
 • Visueel-ruimtelijke problemen
 • Coördinatieproblemen
 • Moeite met dagelijkse handelingen
 • Taal- en rekenproblemen

Bent u onlangs het slachtoffer geworden van een hersentrauma na een ongeval en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een schadeclaim? Op onze website kunt u een test doen waarbij u binnen 1 minuut weet of u recht heeft op een letselschadevergoeding. Op onze pagina over smartengeld berekenen leest u meer over het berekenen van uw vergoeding. Wilt u direct een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Klik dan op onderstaande button.

 

Vraag een kosteloos adviesgesprek aan

Heeft u een object op u hoofd gekregen of bent u het slachtoffer geworden van een ongeval en heeft u daardoor een trauma opgelopen? De hersenletselspecialisten van Van der Toorn Personenschade adviseren u graag in een vrijblijvend adviesgesprek over uw situatie.
Neem contact op met onze vakmensen via ons telefoonnummer 0318 470 021 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/opmerking*

Lees meer informatie over:

Gratis advies van een letselschadespecialist van Van der Toorn Personenschade?

Onze ervaren specialisten helpen u kosteloos met het claimen van uw smartengeld.
Gratis adviesgesprek