Klantervaringen

Op deze pagina leest u een aantal recensies van klanten die wij recentelijk hebben mogen helpen met het claimen van een vergoeding voor geleden schade. U leest al onze recensies op onze bedrijfspagina op Klantervaringen.nl.

Daar wij het oneens waren met onze eigen rechtsbijstandsverzekering op advies van Carre Mark Bouwmeister ingeschakeld. Hij gaf meer aandacht aan de case en heeft daar het in redelijkheid maximale resultaat behaald.

Christien van Arragon

Ik heb Heleen Schipper (mijn toegewezen expert) ervaren als een zeer prettige persoonlijkheid die mij in mijn proces enorm gesteund heeft. Zij heef een no-nonsens mentaliteit en komt haar woord na. Ik had het zonder haar niet kunnen doen en ik ben dan ook zeer dankbaar voor alles wat ze voor me betekend heeft (en dat weet zij).
W. Kastelijns

Erg tevreden met de communicatie en de afhandeling. In minder dan 1 jaar is mijn letselschade naar tevredenheid afgehandeld, zeer tevreden met iedereen waarmee ik contact gehad heb, de heer de Keyzer in het bijzonder.
Michael

Ze waren altijd bereikbaar en anders werd ik meteen teruggebeld. Al mijn zorgen konden ze wegnemen. Kreeg minder inkomen en dat is vergoed. Ook mijn huishoudelijke hulp en de kosten van fysiotherapie. Heel deskundig. Kwamen direct op bezoek. Goed bereikbaar. Mooie schadevergoeding geregeld. Ik hoefde me nergens zorgen om te maken.
Clarien van Zoelen

Contact verliep goed. Prettig dat een eerste gesprek thuis kan plaatsvinden. Ik kreeg het gevoel goed geadviseerd te worden, waarbij ik gewezen werd op vergoedingen waar ik recht op had, wat ik anders zelf niet had geweten. Contact daarna verliep grotendeels per email, wat ik zelf prettig vond. Ik kreeg bij vragen altijd snel reactie. Het heeft mij veel uitzoeken en werk bespaard, doordat ik jullie als belangenbehartiger heb ingeschakeld. Ik ben ook erg tevreden over de uiteindelijke afhandeling van de letselschade/schadevergoeding, als ik alles zelf had geregeld, had dit voor mij denk ik ongunstiger geweest. Samenvattend ben ik dus zeer tevreden over het beloop en ben ik erg blij dat ik jullie ingeschakeld heb!
Mariska

Gratis advies van een letselschadespecialist van Van der Toorn Personenschade?

Onze ervaren specialisten helpen u kosteloos met het claimen van uw smartengeld.
Gratis adviesgesprek