Letselschade claimen

“Uw hersenletsel claimen bij een letselschadespecialist van Van der Toorn Personenschade”

Als u door een ongeluk of een val hersenletsel heeft opgelopen, dan heeft u misschien recht op een schadevergoeding. De ervaren letselschadespecialisten van Van der Toorn Personenschade helpen u graag met het claimen van uw letselschade. Onze rechtshulp voor slachtoffers is bovendien geheel kosteloos.

Wij helpen u bij het claimen van uw hersenletselschade

Onze ervaren letselschade specialisten zorgen ervoor dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Het team van letselschade experts staat onder leiding van Rolf van der Toorn en Floris de Bruin. Rolf en Floris worden bijgestaan door een ervaren en betrokken team van letselspecialisten.

Wilt u contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies? Maak een afspraak of bel ons.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Onze letselschadespecialisten helpen u bij het claimen van uw schadevergoeding. Van der Toorn Personenschade hecht veel waarde aan persoonlijk contact; bovendien bieden we u de volgende voordelen:

  • Kosteloze rechtshulp: hulp aan slachtoffers is gratis
  • Wij nemen alle zorg uit handen: herstellen van uw letsel is al zwaar genoeg
  • Advies rondom uw kans op een vergoeding: zekerheid vooraf
  • Keurmerk Letselschade: ervaren gecertificeerde letselschadespecialisten
  • Hoge schadevergoeding: door samenwerking met diverse specialisten

Keurmerk Letselschade: verzekerd van het juiste advies

Van der Toorn Personenschade draagt het Keurmerk Letselschade. Dit betekent dat wij aan strenge eisen voldoen. Let daarom goed op dit keurmerk wanneer u letselschade wilt laten claimen. Bij ons bent u in ieder geval verzekerd van de allerbeste zorg bij het claimen van letselschade.

Gratis rechtshulp bij letselschade claimen

Als slachtoffer van een ongeval heeft u volgens de Nederlandse Wet recht op een schadevergoeding. Deze wordt geheel vergoed door de aansprakelijke partij. Dit betekent dat de veroorzaker van het ongeval niet alleen uw smartengeld dient te betalen, maar ook de door ons gemaakte kosten voor het verlenen van rechtshulp. Wij dienen daarom al onze facturen in bij de tegenpartij. De tegenpartij betaalt dus al onze rekeningen. Zo is onze rechtshulp voor u geheel kosteloos.

Onze letselspecialismen

Wij zijn gespecialiseerd in het claimen van een schadevergoeding bij verschillende vormen van letselschade. Zo helpen wij u onder andere bij:

Stappenplan bij letselschade claimen

Bij het claimen van letselschade gaan wij als volgt te werk:

01.
Eerst zoeken we uit of er iemand aansprakelijk gesteld kan worden voor uw hersenletsel, en vervolgens bepalen we wie dat is.
02.
De aansprakelijke partij stuurt de brief, mits de partij verzekerd is, naar de verzekeringsmaatschappij.
03.
Om een goed beeld te krijgen van de situatie, vragen we gegevens op die te maken hebben met uw hersenbeschadiging. Deze informatie vragen we op bij partijen als het ziekenhuis, uw huisarts, uw werkgever, de politie en de verzekeringsmaatschappij.
04.
Als de aansprakelijkheid erkend wordt, claimen wij direct een voorschot op de geleden schade.
05.
Wij vragen uw medisch dossier op om de door de tegenpartij veroorzaakte klachten te kunnen claimen.
06.
Vervolgens berekenen wij de hoogte van de opgelopen schade. Deze dienen wij in bij de aansprakelijke partij.

Wij houden u altijd op de hoogte van de vorderingen, en geven altijd inzicht in onze werkzaamheden. Ook zijn wij transparant in de te claimen schadeposten en de kosten die wij voor u gemaakt hebben.

De hoogte van het smartengeld

Wij krijgen vaak de vraag op welk bedrag iemand kan rekenen bij het claimen van letselschade. Zonder alle details van het ongeval en het opgelopen letsel kunnen wij hier echter geen uitspraak over doen. De berekening van het smartengeld is ingewikkeld en is van vele factoren afhankelijk.

Meer informatie leest u op de pagina smartengeld berekenen. Voor meer informatie of vrijblijvend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer 0318 470 021.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer
Vraag/opmerking*

Gratis advies van een letselschadespecialist van Van der Toorn Personenschade?

Onze ervaren specialisten helpen u kosteloos met het claimen van uw smartengeld.
Gratis adviesgesprek