Over Van der Toorn Personenschade

Hersenletselschadeadvocaat.nl is onderdeel van Van der Toorn Personenschade. Al meer dan tien jaar richten wij ons op het verlenen van rechtshulp aan slachtoffers van letselschade. Onze letselschadespecialisten geven u de beste juridische hulp, waarbij uw belang te allen tijde voorop staat. Bovendien is onze rechtshulp bij hersenletsel voor u geheel gratis.

Vanuit onze kantoren in Ede, Voorburg en Bredevoort helpen onze letselschade professionals u op een persoonlijke, laagdrempelige en prettige manier bij het verkrijgen van een rechtmatige schadevergoeding bij (hersen)letsel. Hieronder kunt u kennismaken met ons volledige team. Klik op de foto’s als u meer informatie wilt over een medewerker.

R.P. van der Toorn

F. de Bruin

M. Bouwmeister

G.H. Dammers

Mr. I.M.G. Dijkman

Mr. C.W. Eisma

Mr. A.H.J. Oonk

S. de Ruiter

P.C.H. Knoester

R. de Keyzer

Gratis rechtshulp bij hersenletsel

Op Hersenletselschadeadvocaat.nl biedt Van der Toorn Personenschade u gratis rechtshulp bij het claimen van letselschade. Wij kunnen de hoogte van uw smartengeld berekenen en de verantwoordelijke partij aansprakelijk stellen voor uw letsel.

Wij nemen u alle zorg uit handen bij het verkrijgen van een rechtmatige schadevergoeding bij:

Het Keurmerk Letselschade

In Nederland mag iedereen zich letselschadespecialist noemen. Om er echter zeker van te zijn dat u een deskundige, onafhankelijke en professionele specialist inschakelt, dient u te letten op het Keurmerk Letselschade. Alleen bureaus die voldoen aan zeer strenge eisen, ontvangen dit keurmerk. Van der Toorn Personenschade is in het bezit van het keurmerk; zo bent u bij ons verzekerd van de allerbeste dienstverlening en gecertificeerde en deskundige letselschadespecialisten. Meer informatie over het keurmerk leest u op Stichtingkeurmerkletselschade.nl.

Gratis advies van een letselschadespecialist van Van der Toorn Personenschade?

Onze ervaren specialisten helpen u kosteloos met het claimen van uw smartengeld.
Gratis adviesgesprek